Find Hele Dig Psykoterapi

Find Hele Dig

Terapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dit autentiske jeg.

Find Hele Dig psykoterapi hjælper dig

Du har brug for at finde hele dig

Vi består alle af forskellige ”delpersoner”, vi viser forskellige sider af os, afhængig af givne situationer. Har du somme tider en følelse af at holde dig tilbage, ikke turde vise nogle sider af dig. Måske strammer du dig så meget an, at det spænder i muskler og kæber. Eller du føler at du lukker ned, bliver lidt fjern og deltager ikke i fællesskabet.

Refleksionen over dig, igennem den terapeutiske samtale, kan oplyse dig om hvad de forskellige dele har brug for.


Vi kan uddybe, hvordan de er opstået. Sammen kan vi finde vejen til, at dine "delpersoner" støtter hinanden i dit indre, i stedet for at bekæmpe hinanden.

Opdagelsen det første skridt

Uanset hvad du slås med, er der en grund til at du har lavet dig den nødvendige strategi. Vi gør hvad vi kan for at overleve i vores udfordrende liv. Tak til strategierne.

Vi kikker på dine strategier og finder ud af om nogle af dem, måske stammer fra en gammel nødvendighed som trænger til en opdatering. En opdatering som kan give dig større bevægelighed, flere muligheder for dig, til at holde balancen og turde vise hele din farvepalette.


Det er i opdagelsen at du får mulighed for at lave om, du får et valg om at give dig selv den værdi og respekt der skal til for at træde frem med hele dig.

Terapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.

"At man, når det i sandhed skal lykkes en, at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der.” (Kirkegaard)

Du er eksperten i dit liv 

Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.

Vores relation er grobunden for dine opdagelser, min empati og nysgerrighed giver dig mod på at tage på en opdagelsesrejse. En rejse, der hjælper dig til at få øje på dine forhindringer.

Det kan være forsvarsmekanismer, som har været med til at beskytte dig, men sommetider viser så meget styrke, at dine følsomme sider har svære vilkår.

Det kan også være at du har et stort behov for kontrol, måske på bekostning af dit eget ve og vel. Er din tillid til at, “de andre” også kan klare sig uden din hjælp, meget lille?

Eller har du svært ved at holde fast i din integritet, i relationen til andre, måske både i dit private liv og på arbejdspladsen? Er det svært at sige, nej - det vil jeg ikke, eller ja- det vil jeg gerne? Uden følelse af dårlig samvittighed. 


Er verden fuld af vurderinger, har bevægeligheden og fleksibiliteten svære vilkår. 
Det kan være at udsagn som sort-hvidt, godt-skidt eller rigtigt-forkert, fylder meget i din måde at se verden på.


Vi undersøger sammen, hvad det er der forhindrer dig i at vise hele dig. Det bliver vejen til et større selvværd og et større mod til, at vise dig i samspillet med andre.

Er du kriseramt?


Psykioterapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.
Læs mere om Psykioterapi

Jeg kan hjælpe dig


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.
Se her hvordan jeg kan hjælpe

Find Hele Dig


Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.
Læs mere her
Her er du:

Find Hele Dig / Ophavsret 2024  Alle rettigheder forbeholdes / Bryndis Stefánsdóttir / Psykoterapeut MPF / Svend Vonveds Vej 1 / DK-2300 København S. / Tlf. +45 2297 9090


DPFO_LogoMedlem ping (1) kopi
scroll-down-arrow