Find Hele Dig Psykoterapi

Et ønske om forandring

-at følge, dit dybe ønske om forandring og starte i terapi, er en modig beslutning. At åbne op for dit livs bagage og vise dig, som den du er, er det første modige skridt.

Find Hele dig - Psykoterapi, parterapi og drømmearbejde

Psykoterapi, individuel terapi eller parterapi - er det noget for dig?

At følge, dit dybe ønske om forandring og starte i terapi, er en modig beslutning. At åbne op for dit livs bagage og vise dig, som den du er, er det første modige skridt.

 

Refleksionen over dig som person, hvem er du og hvordan du behandler dig selv i samspillet med andre. Hvad viser du og hvad holder du skjult? Jeg støtter dig i at få øje på dine handlemønstre og hvordan du behandler dine indre informationer.

 

Når de ubeviste mønstre bliver beviste, opstår der frihed til at vælge. Med denne frihed følger et styrket selvværd, som giver dig større handlekraft i dit liv.


Psykoterapi:

"Psykoterapi er anvendt videnskab og bygger på et solidt psykologisk teoretisk og empirisk grundlag. Psykoterapi er grundlæggende en psykologisk model for læring, forandring og udvikling.

Viden og menneskesynet hører hjemme i det humanvidenskabelige felt.

Psykoterapi er således et professionelt rum for selvudforskning og selvforandring samt for emotionel refleksion over egen selvforståelse."

Til Kommunerne:
Psykoterapi, i integrationsøjemed.

Psykoterapi for de nye danskere der har fået ophold i en kommune, fremmer deres gå på mod og selvværd og dermed trivsel. 


Når flygtninge har siddet i et asylcenter i over et år, i den magtesløshed der fylder i ventetiden, får mange symptomer på eks. stress, angst og/eller depression. De har levet med en tung bagage fra før og under flugten i en voldsom magtesløshed og det tærer på deres ressourcer.


Derfor er det min overbevisning at de har hårdt brug for at finde tilbage til sine ressourcer, for at kunne deltage i det danske samfund. De drømmer om "et almindeligt liv" i fred og ro.

Find hele dig...

Min opgave er, at skabe en tryg ramme omkring dig, støtte dig i at turde uddybe din historie og de følelser der følger med.

 

Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og de potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.

Terapi kan hjælpe dig på sporet af livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og en styrket tro på dig selv.

"Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget."

Er du kriseramt?


Psykioterapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.
Læs mere om Psykioterapi

Jeg kan hjælpe dig


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.
Se her hvordan jeg kan hjælpe

Find Hele Dig


Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.
Læs mere her
Her er du:

Find Hele Dig / Ophavsret 2024  Alle rettigheder forbeholdes / Bryndis Stefánsdóttir / Psykoterapeut MPF / Svend Vonveds Vej 1 / DK-2300 København S. / Tlf. +45 2297 9090


DPFO_LogoMedlem ping (1) kopi
scroll-down-arrow