Find Hele Dig Psykoterapi

Vi viser os i mødet med andre

“Hvis forhindringerne fjernes, vil individet udvikle sig til en moden voksen, der helt har realiseret sig selv, ligesom et agern vil udvikle sig til et egetræ.” (Karen Horney)

Individuel terapi - en del af psykoterapien

Når vi ikke trives i vores liv, er der tid til en forandring.

Jeg viser dig respekt og empati, så du får tillid til, at vi sammen kan undersøge, hvad det er i dit liv, som du har brug for at ændre. Hvad du har med i dit livs bagage, der påvirker din måde at leve dit liv her og nu.


Livet har det med at udfordre os, og vi fortsætter det bedst vi har lært. Her er det at vores forsvarsmekanismer kan tage styringen, i ren overlevelse.


Hvis vi ikke er blevet mødt og forstået i livets udfordringer, kan forsvarsmekanismerne blive et mere eller mindre fastlåst mønster, der ender med at skabe udfordringer for os i relationen med andre mennesker.


Den terapeutiske samtale kan støtte dig i vise dit autentiske jeg og dermed vokse som menneske.

Vores samarbejde er nøglen til det gode resultat.

Når du opdager hvilke mønstre du styres af, får du mulighed for at vælge. Opdagelsen er det første skridt imod en forandring.


Det er i det menneskelige møde at vi viser os selv. Med nysgerrighed og interesse spørger jeg ind til dig, det hjælper dig på sporet af en større forståelse af hvem du er. 

Du er i centrum med alt det du kommer med, du er den der ved, hvordan det er at være dig.

“Jeg oplever selv den terapeutiske samtale som en gave. Et nærvær og en accept af det der er, lige her og nu, med hele farvepaletten af følelser. 


Når en klient oplever en større bevidsthed om sig selv, sine kropssignaler og eller tankemønstre og dermed for et valg. Et valg om at give sig selv en værdi i samspillet med andre og sig selv.”

Er du kriseramt?


Psykioterapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.
Læs mere om Psykioterapi

Jeg kan hjælpe dig


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.
Se her hvordan jeg kan hjælpe

Find Hele Dig


Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.
Læs mere her
Her er du:

Find Hele Dig / Ophavsret 2024  Alle rettigheder forbeholdes / Bryndis Stefánsdóttir / Psykoterapeut MPF / Svend Vonveds Vej 1 / DK-2300 København S. / Tlf. +45 2297 9090


DPFO_LogoMedlem ping (1) kopi
scroll-down-arrow