Find Hele Dig Psykoterapi

Jeg er mig - du er dig

Vi har alle behov for en tryg tilknytning. At føle os elsket og forbundet til vores partner. Føle at vi hører sammen.

Parterapi - en del af psykoterapien

Hvorfor Parterapi?

I alle parforhold opstår der til tider ubalancer. Her kan det være en god idé at få en vejledning udefra.


Et af menneskets grundlæggende behov er tilknytning. Alle har behov for at føle sig elsket og forbundet til sin partner. Vi har alle behov for at opleve tillid og tryghed i vores nære relationoner.


Parforholdet kan blive en tryg base, som I kan bevæge jer ud fra og en sikker havn, i kan komme tilbage til. Når det brister, kan det føles som, at stå alene på et åbent hav og ikke kan se land.


Jeres forsvarsmekanismer kan blive aktive hos jer hver i ser, og relationen bliver en daglig kamp. En kamp med eventuelle skænderier og/eller oplevelser af afstand og kulde. I føler jer måske ensomme i jeres parforhold? 


Sansynligvis har I mistet jeres kontakt og dermed følelsen af at være særlig forbundne. I får I hjælp til at undersøge jeres kommunikation.

I lærer at tale respektfuldt til hinanden, lytte og være nysgerrige på, hvad den anden fortæller. Sætte farten ned og mærke efter jer selv og hinanden, give plads til at der er en der snakker og en der lytter, på skift.


Parterapi bygger på sammarbejde

Vi kikker sammen på hvad der er i spil, forsvarmekanismer og tillærte mønstre, hos jer hver især og sammen. Når I opdager, hvad det er der spænder ben for jeres nærvær, får I en mulighed for at lave om. Opdagelsen er det første skridt imod en forandring.


Det vigtige er ikke, jeres forskelligheder, uenigheder og konflikter!


Det er; hvordan opretholder I jeres følelsesmæssige kontakt og samhørighed, på trods af uenigheder og personlige forskelle.

Som regel skal der ikke så meget ændring til før i kommer på sporet af en bedre kommunikation, som er grobunden for en større forståelse af hinanden.

I er sansynligvis kommet fordi I vil hinanden og gerne vil arbejde for at finde kærligheden igen. Jeg vil gerne hjælpe jer på sporet af nysgerrighed - der er et vigtigt skridt for at føle sig mødt og forstået.


Når vi bliver mødt og forstået føler vi nærhed og med nærheden, skabes der en grobund for kærlighed.

Er du kriseramt?


Psykioterapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.
Læs mere om Psykioterapi

Jeg kan hjælpe dig


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.
Se her hvordan jeg kan hjælpe

Find Hele Dig


Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.
Læs mere her
Her er du:

Find Hele Dig / Ophavsret 2024  Alle rettigheder forbeholdes / Bryndis Stefánsdóttir / Psykoterapeut MPF / Svend Vonveds Vej 1 / DK-2300 København S. / Tlf. +45 2297 9090


DPFO_LogoMedlem ping (1) kopi
scroll-down-arrow