Find Hele Dig Psykoterapi

Psykoterapi – noget for dig?

Terapi kan hjælpe dig på sporet af livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og en styrket tro på dig selv.

Psykioterapi - kan hjælpe dig

Psykoterapi, individuel terapi eller parterapi - er det noget for dig?

Vi viser os i samspillet med andre. Derfor er den terapeutiske relation så vigtig. Min opgave er, at skabe en tryg ramme omkring dig og støtte dig i at turde uddybe din historie og de følelser der følger med.


I det terapeutiske rum får du mulighed for at reflektere over og gå i dybden med din eventuelle problemstilling. Du får mulighed for at modnes i din beslutningsevne, i stedet for at føle at du hurtigt skal handle dig frem til en løsning.


Terapi kan ses som en samarbejdsrelation i mellem dig og mig, hvor du er hovedpersonen. Det er dit liv og din livsbagage det hele handler om. Jeg stiller mig til din rådighed, med empati, nysgerrighed og interesse. Sammen finder vi vej.


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og de potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.

Terapi kan hjælpe dig på sporet af livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og en styrket tro på dig selv.


Hvorfor terapi?

 • Der kan være sygdom hos dig selv eller dine nærmeste.
 • Dødsfald eller ulykke
 • Skilsmisse
 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Lavt selvværd

 • Spiseforstyrelse

 • Seksuelle krænkelser
 • Vold/overgreb

 • Eksamensangst

 • Følelse af at gå og være utilfreds i livet, uden at være klar over hvorfor.
 • Forvirring, hvad vil jeg?
 • Eller også har du bare lyst til at forstå dig selv bedre, både dine tanker og de signaler din krop sender til dig. 

Uanset hvad du kommer med, møder jeg dig med det der fylder hos dig. Med nænsomhed og empati.

Det perfekte liv?

Mange af os er med på ræset, en søgen efter, det perfekte liv. Vi bliver bombarderet med informationer omkring hvordan vores liv SKAL være, vi skal være med på beatet, smarte, kloge og i gang med en fantastisk karriere.


Vi skal spise sundt og motionere. Vores børn skal være glade, kvikke og sunde, samtidig med høje karakterer og selvstændighed. Vi skal nå det hele; uddannelse, kæreste, børn, karriere, helst rejse jorden rundt og hele tiden stråle af overskud.


Perfektionismens næring; - der er aldrig noget der er godt nok. Uanset hvad, synes du altid at det kunne gøres bedre.

Perfektionisme kan give præstationsangst, usund stress og med tiden angst og depression.


Har du brug for at undersøge, hvordan dit perfekte liv ser ud? Pisker du dig for hårdt og dermed overgår dine egne grænser igen og igen? 


Skubber du dine indre informationer til side, for at nå så langt som overhoved muligt? På bekostning af dit eget velvære?

Er du kriseramt?

Vores eksistentielle vilkår er delvis givet. Vi vælger ikke vores nationalitet, forældre, søskende, køn og om vi fødes ind i rigdom, fattigdom eller midt i mellem. Vi vælger heller ikke, om vi eller vores familie, bliver ramt af sygdom, ulykke, overgreb eller dødsfald. Det kan også være at du er blevet mobbet i skolen eller på din arbejdsplads, eller er blevet fyret fra dit job.


Når vi rammes i vores eksistens, kommer vi i kontakt med vores dødelighed. I en krise tilstand, er vores forsvarsmekanismer stærkt i live, tusind tak for det. 


Vi gør alt hvad vi kan for at beskytte os, så vi kan komme videre, når krisen er over. Men det er vigtigt, at kunne komme tilbage til balancen, når krisen er drevet over. Hvis den har varet længe, eller været traumatiserende, kan vi have brug for støtte til at finde balancen igen.


Et nærvær og en accept af det der er, lige her og nu, med hele paletten af følelser kan støtte dig i at komme tilbage til balancen.

Er du kriseramt?


Psykioterapi handler om at finde balancen og bevægeligheden og dermed muligheden for at vise hele dig.
Læs mere om Psykioterapi

Jeg kan hjælpe dig


Jeg støtter dig i at finde dine ressourcer og potentialer der findes i dig, så du styrket kan tage fat på dit liv.
Se her hvordan jeg kan hjælpe

Find Hele Dig


Jeg tilbyder mig som en rejsefælle i gennem det, der fylder for dig her og nu. Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og respekt i vores fælles rum.
Læs mere her
Her er du:

Find Hele Dig / Ophavsret 2024  Alle rettigheder forbeholdes / Bryndis Stefánsdóttir / Psykoterapeut MPF / Svend Vonveds Vej 1 / DK-2300 København S. / Tlf. +45 2297 9090


DPFO_LogoMedlem ping (1) kopi
scroll-down-arrow